dijous, 3 de juliol del 2014

10ª COMPE DE BLOC - BISBAL VERTICAL 2014

ARRIBA EL MOMENT DEL "CARTELL" DE LA 10ª COMPE DE BLOC, DE LA FESTA MAJOR DE LA BISBAL DEL PENEDÈS.
CARTEEEEELAAAZOOOO!!! Us súen les mans, ja...?? A nosaltres ja fa dies!!;)
¡¡¡¡¡Aquest any, amb el plafonàco de la FEEC!!!!!

10º Compe de Block La Bisbal Vertical aquest any es farà el dia 16 d’agost 2014 l’open de bloc i el dia 17 escalada lliure per a tothom.
Com a novetat per la 10ª competició tornarem a la plaça principal del poble (plaça de l´església), on es muntarà tota l'estructura d'escalada en bloc de la FEEC. També una de les novetats es que hi haurà categoria sub-12 per primera vegada en la nostre competició. La Bisbal Vertical també us vol oferir la possibilitat de dormir a la nostra sala de búlder el dia anterior per facilitar desplaçament i comoditat als competidors.

Dia 16 
  • Inscripcions a partir de les 9h fins les 11h del mati.
  • Hi hauran les següents categories: Sub12, Fèmines, Amateurs i Absoluta 10€ per als participants amb llicència federativa FEEC o FEDME en vigor.
  • 15€ per als participants sense llicència federativa, el preu inclou llicència temporal de la FEEC, amb la seva corresponent assegurança d’accidents vàlida per un dia.
  • L’hora d’inici de les classificacions de l’open serà de 10h a 14h depenent del nombre de participants, aquesta es podrà modificar a criteri de l’organització.
  •  La gran final per categories serà a partir de les 16h
  • Hi hauran premis i trofeus per als 3 primers classificats de cada categoria i sorteig de premis per a tothom.
 L’organització es reserva el dret de modificar algun dels punts anteriors sense previ avis.

Dia 17
  • De 10h a 14h l’escalada en bloc serà lliure per a tothom, també hi haurà slackline, castell de caixes entre altres activitats.
  • Per acabar el dia a les 14:30h hi haurà carn a la brasa per tothom i per només 10€ Podeu comprar els tiquets al Bar Ana y Puri Poliesportiu, Autoservei Vane i Montse, Els Arcs, Bar la Riba, Supermercat Jaume i la Societat.

Agraïm a l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès i a tots els col•laboradors per ajudar a fer possible la 10º Competició de Bloc Bisbal Vertical.

DEL DIA 14 AL 17 ESTAREM DE FESTA MAJOR PER SI ALGÚ VOL FER UNES BIRRETES !! 

Per a més informació:
BisbalVertical.blogspot.com
Faceboock.com/BisbalVertical
Telef: 654067860 – 661767997
Salut i Forces Tibades, Bouuuuuuuuus!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada